nieuw speelplein peuterspeelzaal vinkenbuurt

Met het doorknippen van een lint werd door de oudste peuter Bodine en de leidster van peuterspeelzaal Koloniedijk het plein officieel voor geopend verklaard. Om dit te vieren mochten de peuters voorafgaand een ritje maken in de ´pipowagen´ van de familie Hoekman.

Op de parkeerplaats van de school aan de Koloniedijk werden de peuters opgewacht door hun familie met ballonnen. Daarna was er een speurtocht op het plein uitgezet. Na het officiële gedeelte was het tijd voor een high tea voor de ouders, verzorgd door de oudercommissie. De peuters mochten cake versieren en, ondanks de regen, werd er enthousiast op het plein gespeeld.

Een lange tijd van voorbereiding en het houden van diverse acties om geld in te zamelen is hieraan vooraf gegaan. Het realiseren van het plein was ook niet gelukt zonder de sponsoring van ouders en diverse bedrijven.

Op 22 maart, op de landelijke NL Doet dag, werd er met behulp van heel veel ouders en andere familieleden hard gewerkt om het plein een natuurlijker, groener en uitdagender uitstraling te geven. Er is o.a. een kruip-klimtunnel, een buitenkeuken, een watergrindbak, een ´flintstone´ auto en een tuintje gerealiseerd.

Wij zijn een kleinschalige peuterspeelzaal die interactie en ontwikkeling van peuters willen stimuleren in een groene en uitdagende omgeving. Het nieuwe plan past nu ook in deze visie door de natuurlijke materialen die verwerkt zijn in het plein.

Peuterspeelzaal Koloniedijk is op maandag, dinsdag en vrijdag geopend van 8.30 tot 11.30 uur. Uw peuter is van harte welkom. Voor informatie kunt u contact opnemen met de peuterspeelzaal, tel.nr. 06 24820457 of via de klantenservice van Doomijn, klantenservice@doomijn.nl of kijk op staging2.doomijn.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.