Home / archiefcentraal / nieuw programma gashouder podium

nieuw programma gashouder podium

Op het historische terrein naast de Kalkovens in Dedemsvaart staat een Gashouder. Tegenwoordig is de Gashouder een klein theater en 2014– 2015 belooft een fantastisch theaterseizoen te worden in Dedemsvaart! Er is een zo aantrekkelijk mogelijk theaterprogramma voor jong en oud samengesteld. Met cabaret, muziek, zondagmiddagconcerten met lichte muziek, een jeugdvoorstelling en meer.

Zo staan onder andere 3Koteboebo, Dikkie Dik, Thijs Kemperink, Sam Baker, Vrouw Holland, Yora Rienstra, Harm en Roelof en Lenny Kuhr op het programma. Voor het eerst sinds het bestaan van Gashouder Podium wordt het theateraanbod gepresenteerd in een mooie brochure. Geschikt om het hele seizoen te bewaren of om door te geven aan belangstellenden.

De brochure wordt vrijdag 23 mei a.s. gepresenteerd in de Gashouder. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom vanaf 19.30 uur. Een muzikaal intermezzp zal worden verzorgd door Ilse van Dijk, jong Dedemsvaarts talent, leerlinge van Luko Hans.

In de brochure staat niet alleen het programma-aanbod voor seizoen 2014 – 2015, er kan met een bestellijst direct gebruik gemaakt worden van de voorverkoop. Met een aantrekkelijke korting. Ook op de website is het nieuwe theaterprogramma en de mogelijkheid om direct kaarten te bestellen opgenomen. Tot 1 augustus a.s. zijn via www.gashouderdedemsvaart.nl kaarten met de speciale vroegboekkorting te bestellen.

Alle informatie over de voorstellingen, kaartverkoop en meer is te vinden in de nieuwe brochure en op de website van de Gashouder.

Het bestuur en alle vrijwilligers van de Gashouder hopen dat velen komen genieten van alle mooie voorstellingen en van de filmhuisvoorstellingen, die iedere laatste dinsdag van de maand gedraaid worden.

Het aanbod van de filmhuisfilms en van de muziekvoorstellingen, die later toegevoegd worden aan het programma, is te vinden op de website en in de Nieuwsbrieven van de Gashouder. Hoe u die kunt ontvangen is te lezen in de brochure en op de website.

Het wordt een heerlijk theaterseizoen vol verrassende voorstellingen. Ontdek de Gashouder.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.