Home / archiefcentraal / nepmail belastingdienst in omloop

nepmail belastingdienst in omloop

Een nepmail van de belastingdienst gaat rond. Via de mail, die afkomstig lijkt van DigiD, word je opgeroepen om aangifte te doen op een link die lijkt te leiden naar de site van de belastingdienst. In werkelijkheid word je naar een dubieuze site geleid,waar geprobeerd wordt om je gegevens af te troggelen.

De mail, die ondertekend is door iemand die zich voordoet als ‘centrale administratie’ van de belastingdienst, is echter maar voor een bestemming geschikt: De prullenbak. Niet op de linkjes klikken dus, lekker weggooien.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.