muziekkale middag de scheepsjagers

De Scheepsjagers verzorgt op zondagmiddag 25 mei een muzikale middag in het Openluchttheater in Balkbrug. Aanvang 14:00 uur. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het MFC `t Trefpunt eveneens in Balkbrug.

De jaarlijkse uitvoering van het mannenkoor De Scheepsjagers uit Balkbrug is tevens de start van het Openluchttheaterseizoen. Het koor, dat inmiddels meer dan vijfentwintig leden telt, zingt hoofdzakelijk Nederlandstalige liedjes. Ook een enkel Duitstalig lied wordt niet geschuwd. Dit alles onder de bezielende leiding van Henk Meesters en Jan Willem Bergmeester en muziekkale begeleiding door accordeonist Ferdinant Du Sable.

Gastoptreden komt dit jaar voor rekening van de Tiroler kapel `De Lindelanders` uit Linde, een klein dorpje tussen Zuidwolde en Dedemsvaart.

Deze kapel, die is opgericht in 1979, wordt gevormd door een kleine twintig muzikanten. Allen zeer gedreven en in hart en nieren met muziek bezig. Onder leiding van kapelmeester is Anne Geert Bartelds uit Zuidlaren zal ondermeer Tiroler en egelantiermuziek worden gespeeld.

Voor de liefhebbers een prachtige middag met zang en muziek in het Openlucht Theater(OLT) Balkbrug. Om de prijs hoeft men het niet te laten. Entree: € 5,00 kinderen tot 12 jaar € 1,00 . Kaartjes kunnen worden gereserveerd per e-mail: scheepsjagers@hotmail.com of per telefoon: 0523-657486.

Meer foto's