muziekestafette heino kent 43 optredens

Open Muziekestafette Heino met maar liefst 43 optredens

– groot Cultureel muzikaal evenememt –

Vorig jaar kende de 3e Open Muziekestafette Heino 34 optredens. De komende 4e Open Muziekestafette Heino heeft maar liefst 43 optredens op het programma staan. Het is een overwegend Sallands evenement maar de deelnemers komen ook van elders. Zelfs heeft de 4e Open Muziekestafette Heino een internationaal tintje. Organisatie: Stichting Open Muziekestafette Heino.

De deelnemende koren/orkesten/ensembles/solisten en leerlingen aan de 4e Open Muziekestafette Heino komen uit Heino, Raalte, Dalfsen, Haarle, Olst, Wijhe, Vilsteren, Luttenberg, Lemelerveld, Ommen, Hardenberg, Etten Leur, Zalk, Zwolle en zelfs uit het Duitse Postdam Dit groot Cultureel muzikaal evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 3 oktober en zaterdag 4 oktober 2014.

Er wordt een zeer afwisselend programma geboden op de vrijdagavond tussen 19.00 u. en 22.30 u. en op de zaterdag tussen 9.30 u. en 22.30 u. Het programma is inmiddels rond. Verder is er nog overleg met de Hervormde Gemeente wat aangaat een terras tegen over de Hervormde kerk, op het 14 April Plein. Nieuwkomers bij de komende Estafette zijn Popkoren ‘4 Ever Young’ Dalfsen en Popkoor ‘Fitis’ Wijhe, Ouderenkoor ‘Leatare’ Haarle, ‘Echoes the heart’ Hardenberg, Salonorkest Hellendoorn/Nijverdal, Jeugdkoor ‘Reflection’ Heino, Liturgiekoor Luttenberg, Helga Hoffmann uit Potsdam, ‘De Heren van Salland’ uit Raalte, ‘The Crew Music’ uit Etten Leur en Accordeon kwintet ‘Ad Libitum’ uit Zwolle.

Vele muzikale richtingen passeren de revue: 7 Gemengde koren, 5 Mannenkoren, 4 Popkoren, Songs van Toen Koor, Gezelligheidskoor, Jeugdkoor, 2 docenten met hun leerlingen,2 blaasorkesten, diverse solisten, kwartetten, Gregoriaans koor, 3 Ouderenkoren, 3 Accordeon orkesten, 3 Vrouwenkoren, Jeugdorkest, Salonorkest en zelfs een Shantykoor.

Het geheel zal plaatsvinden in de Dorpskerk (Hervormde Kerk) van Heino. Toegang is gratis. Een vrije gift bij de uitgang wordt op prijs gesteld.

Voor inf: Flip Jonkman 0572-392494 en http://muziekestafette.vanwifferen.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.