ms benefietavond levert 6500 euro op

De MS-benefietavond voor ‘Op de bres voor MS’ in Bosgoed in Heeten heeft vrijdagavond maar liefst 6.500 euro opgebracht. Initiatienemers André en Esther Kruiper en Hans Groen zijn dan ook zeer tevreden en spreken van een ‘zeer geslaagde avond’.

Het grootste gedeelte van het opgehaalde geld werd opgebracht door een loterij met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door diverse plaatselijke sponsoren. Dat het vrijdagavond ‘volle bak’ was, gaf de initiatiefnemers een warm gevoel. “Er zijn zoveel mensen die de actie ondersteunen.”

Daarnaast was het natuurlijk ook erg gezellig, met muziek van de band Fresh en presentator Marc Overmars, die op het laatste moment Bert van Losser verving, heeft met de nodige humor de boel aan elkaar gekletst.

De kick-off van het grote Prijzenfestival, waarbij onder andere een televisie, fiets, één minuut gratis winkelen en een ballonvaart te winnen is, werd op een enthousiaste manier gedaan door wethouder Wout Wagenmans. Hij ontving van Remco Dufour van zaal Bosgoed de eerste cheque ter waarde van 500 euro.

De actie ‘Op de bres voor MS’ loopt door tot 1 oktober. Alle donaties zijn nog welkom op bankrekeningnummer NL94 RBRB 0852 2203 59 t.n.v. MS Benefiet met vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Het geld gaat voor 100 procent naar onderzoek naar MS. Met een donatie van 50 euro of meer maak je kans op een grote prijs. Er zijn ook spontane donaties. Zo gaat de opbrengst van het 40-jarig jubileumfeest van Zaal Reimink ook naar de actie.

‘Op de bres voor MS’ is een samenwerking met Zwolle en Kampen. Daar waren gisteren soortgelijke acties. Op 26 oktober zal theater Odeon in Zwolle een dag in het teken staan van MS als afsluiting van deze actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.