molen massier markt met zestig kramen

De Molen Massier markt staat in de wijde omgeving bekend als een gezellige sfeervolle markt, waar veel mensen op af komen. Ook dit jaar ontvangen wij 60 standhouders op de Molen Massier markt. Zij informeren u graag over hun producten en/of activiteiten; van bloemen/planten, sieraden, reizen, boeken, port/wijn, naambordjes tot brocante, kleding, taarten, kapper, brood, kniepertjes, fotografie en dieren.

Ook zijn we heel blij dat er opnieuw een aantal kunstenaars op de markt aanwezig is. Het is een prachtige aanvulling op onze markt. U ziet dit jaar keramiek, schilderijen, collages, glaskunst en meer.

Naast de diversiteit van de standhouders is er een aantal activiteiten voor jong en oud. Zangeres Wilma Fieten is op de markt aanwezig voor een aantal optredens en als je je hond nog wat wilt leren, Hondenschool Adel geeft de hele dag demonstraties. Helios sport- & Wellness geeft om 10.30 uur een demonstratie van Bodycombat, een krachtige cardio-workout waarbij je helemaal los komt! Dus genoeg variatie.

Ook hebben we dit jaar een kleine rommelmarktkraam van Molen Massier. Net als de opbrengst van de verkoop van de oliebollen, hamburgers, kniepertjes en alle horeca, is de opbrengst voor de Molen. Dit geldt ook voor de verkoop van de eenjarige planten, de tweedehands boeken en de kraam met creatieve bloemstukjes. Want het mag duidelijk zijn dat het onderhoud van de Molen veel geld kost.

En dan vergeten we natuurlijk niet onze jonge bezoekers! Want je kan heerlijk kleine dieren knuffelen in de dierenknuffelhoek, of even grabbelen of op het springkussen. Ook zijn er drum-leerlingen van Drumstation Nieuwleusen die optreden (tot 14.00 uur). En voor liefhebbers is er de mogelijkheid om zelf iets te proberen op een drumstel!

De voorjaarsmarkt duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Molen Massier is te vinden aan het Westeinde 39 a (hoek Veldweg) te Nieuwleusen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.