Home / archiefcentraal / moeders verwend door ondernemend dalfsen

moeders verwend door ondernemend dalfsen

“Een prijswinnaar uit Urk krijgt de bon opgestuurd. Want het zijn niet alleen Dalfsenaren die meedoen met deze actie. Er zaten ook bonnen bij uit Groningen en Haarlem. Er zijn ruim 20000 bonnen ingeleverd!” laat Ondernemend Dalfsen weten.

“Veel mensen waren blij verrast. Sommige hadden nog nooit wat gewonnen. Een mevrouw uit Vilsteren had de bon net die zaterdagmiddag in de bus gegooid bij de Jumbo!” Bij besteding van €10,- bij de deelnemende ondernemers ontvingen klanten een ‘moederdagbon’. Na invullen en inleveren maakte men kans op een prijs en dit keer kunnen de prijswinnaars heerlijk pannenkoeken eten. Maar in het Pannenkoekenhuis / Restaurant De Barones kan men ook terecht voor (kinder)feestjes, vergaderingen en overnachtingen.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.