meiden salvora n51 regiokampioen volleybal

Het Salvora N5.1 team is in Apeldoorn kampioen van de Regio Oost geworden. De meiden van Salvora 5.1 zijn al jaren een succesvol team; ze zijn de afgelopen jaren 5 keer op rij in verschillende klassen kampioen geworden. Door het kampioenschap in de regio Oost dit voorjaar, mochten de speelsters Dionne Bruggeman, Indy Grote Gansey, Lotte Rebers, Simone Temmink en Lieke van Dam onder leiding van Irma Temmink op zaterdag 10 mei in het Omnisportcentrum in Apeldoorn het opnemen tegen alle 12 kampioenen uit Overijssel, Gelderland en Flevoland om voor het algehele Regiokampioenschap te strijden.

In de eerste poulewedstrijd tegen Sparta werd het direct spannend maar uiteindelijk werd deze wedstrijd met nipte cijfers gewonnen. De tweede wedstrijd werd een uitdaging, een jongensteam van Alterno. Deze wedstrijd zou de meiden heugen want we wonnen de 1e set. De 2e set konden ze niet tegen het sterke spel van de jongens op en deze werd dan ook helaas verloren. Een gelijke stand, maar Salvora N5.1 was door naar de kwartfinale. In de kwart- en halve finale versloegen de meiden van Salvora N5.1 achtereen volgens het tactische Haley en het sterke DeVoKo.

In de finale moesten ze weer tegen de boys van Alterno waartegen de meiden van Salvora N5.1 in de poulewedstrijd gelijk hadden gespeeld. Door direct voor een goede servicedruk te zorgen en de goede aanwijzingen van coach Irma kwamen de jongens niet in hun spel. De ballen van Salvora N5.1 kwamen onder groot gejuich van het meegereisde publiek keer naar keer op de grond van de tegenstander. Toen de 1e set gewonnen was ging het iets eenvoudiger, de jongens maakten in de 2e set meer fouten waardoor Salvora N5.1 deze set ook won. De kampioen van de Regio Oost, met in het hele seizoen maar 1 set verloren.

Onder luid gejuich werden de meiden gehuldigd en dit werd bij de aankomst in Raalte voortgezet met veel muziek en polonaise in Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.