masterclasses dans in olst wijhe

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei organiseert het Theaterschip, in samenwerking met Landstede Welzijn Olst-Wijhe, masterclasses van de bekende dansgroep ISH uit Amsterdam. Onder andere een oud-deelnemer van het programma “So You Think You Can Dance” zal een masterclass verzorgen. De workshops zijn bedoeld voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar die het leuk vinden om te dansen!

Vorig jaar was deze masterclass een groot succes! Meer dan zestig jongeren uit de gemeente Olst-Wijhe namen deel aan de masterclasses Hiphop.Dit jaar zullen wederom twee topdocenten naar Olst komen. Deze editie zullen twee masterclasses Modern worden gegeven!

Op vrijdag 30 mei, van 18.00 uur tot 21.00 uur begint de masterclass met een training.

Op zaterdag 31 mei, van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur wordt er gewerkt aan een choreografie. Daarna om 15.30 uur worden de resultaten van de masterclasses gepresenteerd. Deelname aan de masterclasses kost € 7,50. Dit bedrag is ook voor de lunch die op zaterdag aan alle deelnemers wordt aangeboden.

De masterclasses worden dit keer gegeven in Olst, in het Holstohus

(Jan Schamhartstraat 5).

Aanmelden kan door je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres te mailen naar jowin@theaterschip.nl.

Voor meer informatie kan je mailen of bellen met Jowin Heemskerk: 06-42423875.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.