marienheem speelt gelijk met rvw

RVW was over de hele wedstrijd gezien de betere. Sander Brinkman, trainer van Mariënheem vertelde ‘De gemiddelde leeftijd van RVW ligt bij de 21 jaar. Ze hadden ook spelertjes in dat team die eigenlijk gewoon thuis horen in de 3e klasse.’ RVW kwam dan ook in de 15e minuut op een 1-0 voorsprong, door een goal van Fabian Mösle. De 2-0 viel een minuutje later. Kevin Rozijn maakte de 2-0 voor. Jorne Klein Koerkamp kon in de 35ste minuut nog iets terug doen, door de 2-1 te maken.

RVW was ook in de tweede helft de betere van de twee. Ze kregen veel kansen, maar die werden niet benut. In de 90ste minuut kon Simon Rijsemus toch nog een onverdiend gelijkspel uit de wedstrijd slepen. Dit werd ook de eindstand.

Ondanks nadelige uitslag heeft Trainer van Mariënheem Sander Brinkman toch vertrouwen voor de return. ‘We weten hoe ze nu spelen en voor de uitwedstrijd moet ik wel een nieuw tactisch plan maken. Maar met een 2-2 resultaat is nog van alles mogelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.