maatman ik ga de jongens missen

“Afgelopen zondag, tijdens de laatste thuiswedstrijd, hebben we wederom een mooie wedstrijd laten zien. Ik had de jongens gevraagd me nog één keer te laten genieten van hun passie en goede spel. Daar zijn ze goed mee omgegaan door een puike partij neer te zetten.”

Aanstaande zondag is het definitief einde verhaal wat Rohda Raalte en mij betreft en uiteraard doet me dat wat. Vier jaar lang heb ik met deze groep op een serieuze en plezierige manier gewerkt. De wil om beter te worden was bij beide partijen volop aanwezig ieder seizoen. Maar goed, aan al het moois komt een eind en er wacht me een nieuw avontuur.”

Rohda Raalte neemt het zondag in Lichtenvoorde op tegen Longa ’30. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.