lyan rensen vierde in grafschaft

Lyan Rensen van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld is zondag vierde geworden tijdens de tweede wedstrijd voor de NRW MTB Cup. Ditmaal was het heuvelachtige landschap nabij Grafschaft (D) het decor voor een zware wedstrijd. Bij de heren werd Jeroen Wessel vijftiende.

Op een parcours van bijna 5km bestaande uit louter klimmen en dalen ging Lyan Rensen van start bij de Elite Dames. Al vrij snel in de wedstrijd reden de nummers 1 en 2 weg van de rest van het deelnemersveld. Hierachter streed Lyan samen met drie andere renners voor de resterende podiumplaats. Een aantal ronden later viel de groep uiteen waarna Lyan uiteindelijk op plaats 4 de eindstreep passeerde.

Jeroen Wessel reed in de middag zijn wedstrijd bij de Elite Heren. Na een matige start reed hij zijn eigen ritme en pakte al in de tweede ronde te snel gestarte renners terug. Een voor de rest constante wedstrijd bracht hem uiteindelijk tot plaats 15 in een sterk deelnemersveld.

Volgend weekend wordt in het Brabantse Heeswijk-Dinther een Nationale MTB wedstrijd verreden. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.