liedjesspeeltuin van dirk scheele in wijhe

Dirk Scheele is twee keer te zien met de kindervoorstelling ‘De Liedjesspeeltuin’ in het Capellenborg Theater Wijhe. Op zaterdag 17 mei staat hij met een verrassend mooi Liedjesspeeltuindecor in het theater. Dirk Scheele neemt de kinderen mee in een actief meedoe-liedjes-popconcert. Deze voorstelling is bedoeld voor de allerkleinsten van 2 tot en met 7 jaar.

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Zijn liedjes, zoals Tandenpoetsen en Lieveheersbeestje, worden op menig kinderdagverblijf en basisschool gebruikt. Ook is hij regelmatig te zien op kinderzender Nickelodeon. Dirk Scheele heeft een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een award.

In een intiem theaterprogramma met Liedjesspeeltuindecor komen diverse populaire liedjes langs, waaronder ‘Tandenpoetsen’, ‘Lieveheersbeestje’, ‘De Fruitshake’ en ‘De boom staat stil’. De voorstelling ‘De Liedjesspeeltuin’ vindt plaats op zaterdag 17 mei om 10:30 en 14:00 uur in het Capellenborg Theater Wijhe. Kaarten kosten negen euro en kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.