leontiens ladies ride gaat door mzf terrein

De route van de Leontiens Ladies ride 2014 gaat dwars door het MZF-terrein. Willy Oosterhuis ontvangt de deelnemers van de Leontiens Ladies ride. Op Zondag 22 juni worden zowel de fietstocht van de Leontiens Ladysride als het Midzomerfeest Mariënheem georganiseerd. Om dit te combineren is door beide organisaties besloten om het Midzomerterrein in de route mee te nemen.

Willy Oosterhuis zal de fietsers zondagmiddag ontvangen op het Midzomerterrein. Behalve onder de Midzomerboom zullen de fietsers ook door de feesttent fietsen, waarna zij hun tocht vervolgen. Tegen betaling is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje.

Aansluitend zal het feest vervolgd worden met het Bierfest in de pullenbar en de feestavond. Tijdens de feestavond op de zondag zullen de Heinose groep Bökkers Dut Normaal en DJ Speedy optreden. Het Midzomerfeest wordt die avond rond 01:00 uur afgesloten.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.midzomerfeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.