Home / archiefcentraal / leo weghorst toernooi begint weer

leo weghorst toernooi begint weer

Het Leo Weghorst Toernooi staat op het punt van beginnen. Woensdag 7 mei wordt de 44e editie van het zaalvoetbaltoernooi afgetrapt. Het toernooi, dat getypeerd wordt door gezelligheid en teams waarin uit Raalte en omstreken tegen elkaar strijden, werd vorig jaar gewonnen door Los Galacticos.

Het team won met ruime afstand van de nummers twee en drie, Zwakenberg en Voegbedrijf Koerhuis. Is Los Galacticos in staat om net als vorig jaar de titel weten te behalen of zal een andere team met de winst er vandoor gaan?

Vanaf 7 mei wordt er wekelijks gestreden op de woensdagavond in de sporthallen van Tijenraan. Op zondag 6 juli worden de prijzen verdeeld in een hopelijk zinderende finale. De sporthallen zijn gratis toegankelijk voor jong en oud.

Speeldata:

Woensdag 7 mei

Woensdag 14 mei

Woensdag 21 mei

Woensdag 28 mei

Woensdag 4 juni

Vrijdag 6 juni

Woensdag 11 juni

Woensdag 25 juni

Woensdag 2 juli

Zondag 6 juli

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.