leerlingen vieren hoogste punt school

Leerlingen van de brede school Raalte-dorp hebben het hoogste punt van het nieuwe schoolgebouw aan de Oude Molenweg gevierd. De kinderen kregen een rondleiding over de bouwplaats en de bouwvakkers werden bedankt voor hun werk tot nog toe: de werklieden ontvingen van de kinderen “pannenbier”.

Na de viering is de bouwplaats opengesteld voor een inloopbijeenkomst voor omwonenden. In de ruimte die in de toekomst de spelzaal zal zijn, gaven medewerkers van de gemeente en De Mare een toelichting op de definitieve plannen voor het speelplein en de openbare ruimte. In september begint de uitvoering. Het is de bedoeling dat de herinrichting van de openbare ruimte klaar is als de school en de spelzaal in januari in gebruik worden genomen.

Bijna 50 belangstellenden uit de buurt waaronder ook veel ‘nieuwe ouders’ , spraken hun waardering en bewondering uit voor de wijze waarop de bouw van de school en de spelzaal in snel tempo en zonder overlast gerealiseerd wordt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.