Home / archiefcentraal / leerlingen capellenborg kleuren deuren spoc

leerlingen capellenborg kleuren deuren spoc

Eerstejaars leerlingen van de ARTITEC stroom van de Capellenborg in Wijhe hebben de deuren van de kleedkamers van het SPOC park onder handen genomen. Thema waar de leerlingen zich aan moesten houden: Sport, Onderwijs en Cultuur.

In overleg maakten de leerlingen in groepjes ontwerpen voor hun eigen kleedkamerdeur met de juiste kleedkamernummer. Vervolgens kregen ze uitleg over graffititechnieken en het werken met sjablonen. De zelf ontworpen sjablonen werden met precisie uit gesneden. een week later, tijdens een prachtige zonnige dag, konden de leerlingen in hun oude kleren op een grasveld aan de slag. De deuren werden door leerlingen naar buiten gedragen en afgeplakt. De sjablonen werden klaar gelegd, de spuitbussen met juiste kleuren uitgezocht, wegwerphand schoenen aan en na nog wat instructies veranderden de deuren langzaam aan van effen groen naar kleurrijke creaties.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.