ladies ride ook dwars door de midzomertent

Leontien Ladies Ride gaat volgend jaar verder zonder Leontien, maar met een Run. En het feest wordt groter en groter. In Lierderholthuis organiseren ze er een heel feest rondom. In Mariënheem worden de duizenden fietsers dwars door de Midzomertent geleid.

Het midzomerfeest en Leontien Ladies Ride vallen dit jaar in het zelfde weekend. Overal langs de route ontstaan er steeds grotere feesten. Zo ook in Mariënheem. Daar hebben ze het afgelopen jaar hard gewerkt aan de verharding van het feestterrein omdat ze een paar jaar achtereen een beetje in de modder feest vierden. Dat biedt nu de kans de duizenden roze getinte fietssters dwars door de feesttent te leiden.

In Mariënheem hebben ze daar al veel ervaring mee. In de eerste edities van de Midzomerfeesten stond er ieder jaar een wielerkoers op het programma en bakker Schutte had bedacht dat die wielrenners wel dwars door zijn bakkerij konden. Zo aan de voorkant de bakkerij in en aan de achterkant het magazijn weer uit. Geen plek om in te halen of een demarrage te plaatsen, wel een plek voor hilariteit en publiciteit.

De Ladies Ride is er niet voor bedoeld om in te halen en weg te rijden, maar lol maken hoort er wel bij. Fietsen door de feesttent past dus prima in het programma. Als publiek de dames onthalen in de feesttent ook. Dat gaat gegarandeerd een groot feest worden. Muzikaal begeleid door ‘Nog eentje en dan goa’w hen’. Voor dit zangkoor uit Mariënheem geldt dat die dag echt. Als de Ladies Ride gepasseerd is, zingen ze nog één lied en dat houden ze op te bestaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.