Home / archiefcentraal / kokkiebikes lemelerveld opent webshop

kokkiebikes lemelerveld opent webshop

KokkieBikes Lemelerveld heeft een webshop geopend. Je kunt er 24 uur per dag, zeven dagen per week producten bestellen. Afgelopen najaar zijn er achter de schermen stappen ondernomen om de webwinkel op te zetten. De webwinkel is inmiddels klaar en nu ruim een week in gebruik.

De webwinkel is een verlengstuk van de huidige winkel en geeft een beter beeld van KokkieBikes. Ook is het een extra service naar de klant toe, heb je weinig tijd en heb je toch een product nodig, dan kun je dat nu eenvoudig en snel bestellen. Zo is het grootste gedeelte van het winkelassortiment ook online te koop en daarnaast is van een aantal merken de hele collectie te koop.

Ook alle fietsen die op voorraad zijn kunnen op de site bekeken worden. De fietsen worden echter niet worden verzonden. De fietsafstelling staat immers hoog bij Kokkiebikes hoog in het vaandel. Een goede meting is daarom van groot belang voor het plezier op de fiets.

Zie www.kokkiebikes.nl om de aanbiedingen en de webshop te bekijken.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.