klappen uitgedeeld na poging zakkenrollerij

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval, maar ook de oudere man wordt nog gezocht.

Het voorval vond woensdag rond 13.00 uur plaats op het veldje aan de Olthofsteeg. De oudere man liet een klein wit hondje uit. De zakkenroller had een buitenlands uiterlijk, was ongeveer 23 jaar en droeg een bruin leren jack.

Na het voorval heeft de oudere man de jongedame bedankt, maar ze hebben geen gegevens uitgewisseld. De politie wil graag in contact komen met de oudere man om een aangifte van de poging tot zakkenrollerij op te nemen. Ook zoekt de politie getuigen die kunnen helpen bij het vinden van de zakkenroller.

Heb je informatie? Bel dan met 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.