kinderen willibrordschool in het nieuw

De kinderen van de Willibrordschool in Olst zijn door Elferink Schoenen in het nieuw gestoken. Voor sport- en andere bijzondere activiteiten heeft de school voor alle kinderen en de leerkrachten 210 nieuwe T-shirts gekregen. “In overleg met de school is gekozen voor een veilige opvallende kleur groen”, legt Niels Elferink uit.

“We verkopen veel kinderschoenen in de hele regio, daarom vonden we dit, toen we door de Willibrordschool werden benaderd, een leuk initiatief”, vult hij aan. De shirts gaan met alle bijzondere schoolactiviteiten aan. Op de voorkant is het shirt bedrukt met het nieuwe logo van de Willibrordschool, welke is ontworpen is door Wilma Prins van Wire Communicatie.

Elferink Schoenen heeft winkels in Hattem, Kampen en Raalte. Tevens is Elferink Schoenen online te vinden op http://elferinkschoenen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.