kinderen leren tennissen dankzij schooltennis

De lessen vonden plaats op de tennisbanen van ATC Wijhe.

De tennisles was in plaats van de 2-wekelijkse gymles in sporthal De Lange Slag. Alle kinderen hebben een aanbieding gekregen om voor 10 euro proeflessen te volgen. Het schooltennis was een groot succes. De kinderen waren enorm enthousiast en 21 kinderen zijn inmiddels proeflessen aan het volgen. Na de proeflessen volgt nog een aanbieding om met de lessen door te gaan en voor een aantrekkelijke prijs lid worden.

Schooltennis wordt volgend jaar weer georganiseerd. Voor meer informatie: staging2.atcwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.