kijk en doedag bij olde manegepeerd

Het Olde Manegepeerd in Dalmsholte houdt zondag 25 mei van 10.00 tot 17.00 uur weer een kijk- en doedag. De opbrengst van deze dag is voor de 45 uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de manege`s van hun rust genieten.

Je bent van harte welkom om kennis met de paarden te maken. Als extraatje wordt er van 12.00 tot 15.00 uur voor een warme hap gezorgd en staat de koffie met wat lekkers klaar. Wil je de paarden een lekkere borstelbeurt geven. Ook dan ben je welkom. Wil je ze verwennen, neem dan eens wortels, brood of appels mee. Je kunt dit zelf geven.

Adres:Beukenlaan 2 in de grote schuur te Dalmsholte,staging2.manegepeerd.nl, email:info@manegepeerd.nl, tel: 06-12874764

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.