kerkdienst op het terrein van dauwpop

Op het festivalterrein van Dauwpop wordt op Hemelvaartsdag een kerkdienst gehouden. De dienst duurt van 08.00 uur tot 09.00 uur. Op het Dauwpopterrein staat sinds drie jaar een houten kerk onder de naam King King. Het idee is opgevat door het bestuur van de St Sebastianus Kerk om een Woord-Communiedienst te houden voorafgaand aan Dauwpop. De organisatie van Dauwpop heet de gemeenschap van harte welkom op hun terrein. Er is plek voor 140 kerkgangers.

De voorganger van de dienst is Pastor Goselink. De dienst wordt muzikaal ondersteund door de Cantorgroep en het Sebastianuskoor. De dienst bijwonen is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wel wordt de collecte warm aanbevolen.

Degene die belangstelling heeft om de dienst bij te wonen kan een entreebewijs halen op woensdag 28 mei tussen 10.00 uur en 11.00 uur in Het Bastion in Hellendoorn. Het adres is Bibenstraat 36.

Je wordt gevraagd om op de dag zelf zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.