Home / archiefcentraal / kaartverkoop theaters olst wijhe van start

kaartverkoop theaters olst wijhe van start

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gaat op 17 mei van start bij Theaters Olst Wijhe. Speciaal voor deelnemers aan de IJsseltheaterfietstocht op 24 en 25 mei heeft Theater Olst Wijhe een actie opgezet. Word voor 30 euro vriend en kies thuis vier toegangskaarten voor het nieuwe seizoen.

Programma

Theaters Olst Wijhe heeft veel zorg aan haar nieuwe theaterprogramma besteed, wat resulteert in een heel divers aanbod van cabaret-, muziek-, klassiek- en jeugdvoorstellingen.

Op het gebied van cabaret kan het publiek genieten van Pieter Derks (o.a. bekend van ‘De Wereld Draait Door’ en ‘In goed gezelschap’), de tukker Thijs Kemperink, Arno van der Heyden, Oeloek en de mannen van Frommermann.

De muzikale voorstellingen variëren van muzikaal cabaret met de meiden van LOS muziektheater, de Bende van Beuving en Maartje & Kine tot aan folk met Idris, Cubaanse/Argentijnse muziek met Tango Extremo en klassiek met het Deventer Vocaal Ensemble en Scholtes & Janssens.

Ook het lokale talent is niet vergeten: 3Koteboebo en Wiejes Kabaret zullen dit jaar het publiek vermaken met een combinatie van streektaal, cabaret en muziek. Voor de kinderen komen Ernst, Bobbie & de rest naar Theaters Olst Wijhe. Ook is er voor hen de dansvoorstelling ‘Hijs de zeilen’ en de familievoorstelling ‘De dag dat Tommy 3 werd’.

Actie IJsseltheaterfietstocht

Deelnemers aan de IJsseltheaterfietstocht krijgen bij de kraam van Theaters Olst Wijhe de mogelijkheid om voor 30 euro vriend te worden van het theater en vervolgens thuis vier toegangskaarten uit te kiezen voor het nieuwe theaterseizoen. Op zaterdag 24 mei staat Theaters Olst Wijhe met een kraam bij ‘t Praothuus in de Langstraat in Wijhe. Op zondag 25 mei is Theaters Olst Wijhe met een kraam te vinden bij de Olsterhof in Olst.

Kaarten bestellen

Kaarten voor seizoen 14-15 kunnen vanaf 17 mei worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op www.theatersolstwijhe.nl.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.