Home / archiefcentraal / intersport schutte wvdw ph heino

intersport schutte wvdw ph heino

Heino neemt het zondag in Almelo op tegen PH Almelo. Voor de winnaar over twee duels ligt er een ticket naar de Eerste Klasse klaar. Donderdag nemen de ploegen het al in Heino tegen elkaar op en zondag wacht om 14.00 uur de return in Almelo.

Wil je vast oefenen voor onze WK-pool, vul hieronder jouw voorspelling in voor de wedstrijd PH Almelo – Heino (zondag 1 juni, 14.00 uur). Voorspellen kan tot een minuut voor de aftrap. Voor de winnaar ligt er een mooie prijs klaar bij Intersport Schutte in Raalte.

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.