in beeld presentatie programma stoppelhaene

Racoon, Golden Earring, The Opposites,The Partysquad, Dotan, Bade, Ronnie Ruysdeal, Bandits, Chef’Special, Jaman, Wimmie en Stef Ekkel, Van Velzen en Normaal. Zomaar enkele namen van artiesten die vrijdagavond gepresenteerd werden tijdens de bekendmaking van het muziekprogramma van Stöppelhaene in Neuf. Ook onze fotograaf Johan Wolff nam een kijkje.

Kaartverkoop

Alle muzikale optredens tijdens Stöppelhaene zijn gratis te bezoeken, behalve het muziekprogramma op donderdagavond 28 augustus 2014. Een kaartje voor het donderdagavondprogramma met onder andere Racoon, The Opposites en Golden Earring kost 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de avondkassa. Voor kinderen tot en met 14 jaar kost een kaartje 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de avondkassa. Kaarten zijn vanaf heden te koop via staging2.stoppelhaene, bij alle Primera winkels in Nederland en bij Schulten Lederwaren in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.