huldigingen bij opening kantine wijhe

Bij de openingsavond van de kantine van Wijhe ’92 zijn twee vrijwilligers benoemd tot lid van verdienste van de vereniging: John Voppen en Henk Dijkslag. Ook werd de naam van de kantine onthuld: De Verlenging.

Henk Dijkslag is al bijna 25 jaar vrijwilliger van de club. Eerst bij vv Wijhe en later bij Wijhe’92. Bij vv Wijhe is hij begonnen als jeugdleider van de D1, waarin zijn zoon (Casper) speelde. Vanaf de fusie in 1992 vervulde hij een groot aantal verschillende functies. Niets was Henk te veel. Als er weer een beroep op hem werd gedaan dan stond hij weer klaar. Direct na de fusie werd hij jeugdcoördinator. Een aantal jaren later werd hij wedstrijdsecretaris in het toenmalige jeugdbestuur. Een andere functie die Henk al vele jaren onafgebroken heeft is die van jeugdscheidsrechter. Elke zaterdag fluit hij nog steeds zijn wedstrijdjes bij de junioren.

De carrière van John Voppen loopt voor een groot deel gelijk op met die van Henk Dijkslag. Ook hij is al ruim 20 jaar vrijwilliger bij Wijhe’92. John heeft zich vooral bestuurlijk ingezet. Hij is momenteel al vele jaren secretaris van zowel het hoofdbestuur en het voetbalbestuur. Als je dan weet dat het hoofdbestuur ook nog een dagelijks bestuur heeft (voorzitter, secretaris en penningmeester) dan kun je wel stellen dat hij bijna wekelijks in de bestuurskamer komt. John is de man van achter de schermen. Maar wel van vele schermen.

De kantinenaam De Verlenging werd vrijdag bekend gemaakt tijdens spectaculaire modeshow met Schulten Feel Fashion . Op de Vrijwilligersavond werd de compleet verbouwde kantine van Wijhe’92 officieel geopend. Een prijsvraag naar de naam voor de kantine leverde mooie voorstellen op. Door het bestuur van Wijhe’92 is gekozen door De Verlenging, bedacht door Jan ten Broeke.

De naam werd bekend gemaakt tijdens een spetterende modeshow op een echte catwalk, opgezet door Schulten Feel Fashion uit Wijhe. Vijf groepen, leden van Wijhe’92, showden de kleding en symboliseerden met attributen de verschillende bouwfasen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.