Home / archiefcentraal / houtkoop verkast definitief naar ado den haag

houtkoop verkast definitief naar ado den haag

Xander Houtkoop heeft een contract getekend bij ADO Den Haag. De linksbuiten speelde de afgelopen drie seizoenen voor Go Ahead Eagles en gaf gedurende de afgelopen jaargang aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

In Den Haag tekende hij donderdag een verbintenis voor twee seizoenen, plus een optie voor een extra seizoen. Houtkoop had met veertien competitiedoelpunten een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie van Go Ahead Eagles. Ook dit seizoen was hij belangrijk voor de club en maakte hij op de eerste speeldag in en tegen Utrecht het eerste Eredivisiedoelpunt van GA Eagles in zeventien jaar.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.