Home / archiefcentraal / honderden voetballers genieten op heidepark

honderden voetballers genieten op heidepark

Op een zonovergoten sportpark Heidepark is afgelopen zaterdag het Rabobank jeugdtoernooi van de vv Lemelerveld gehouden. Zo’n 900 spelers en speelsters, verdeeld over 108 teams, streden om de fraaie bokaals die voor iedere poulewinnaar te verdienen waren. Ook het vele meegekomen publiek genoot van ze zon en de verrichtingen van voetballertjes.

Dit jaar was ook weer ruimte gemaakt voor de jongste F-jes uit de voetbalschool. Verschillende verenigingen hadden hiervoor teams afgevaardigd die 4 tegen 4 speelden. Voor veel van deze spelertjes was het de eerste keer dat ze tegen teams van andere verenigingen speelden hetgeen prachtige voetbaltafereeltjes opleverde.

Veel publiek en spelers zochten tussen de wedstrijden door de kantine op zodat het kantine personeel alle zeilen bij moest zetten om iedereen van een natje en droogje te voorzien.

Door de het vele werk van de onderhoudscommissie lag het sportpark er weer prachtig bij, daarnaast had de sponsorcommissie het park met het nodige promotiemateriaal van de Rabobank mooi aangekleed.

Alle 162 wedstrijden werden geleid door scheidsrechters van de vv lemelerveld. De begin en eindsignalen van de wedstrijden via de centrale omroepinstallatie geregeld zodat het toernooischema niet in gevaar kwam. Na afloop van het toernooi ontving de toernooicommissie vele complimenten van leiders van de deelnemende teams.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.