Home / archiefcentraal / hoftheater prominent in roalter wind

hoftheater prominent in roalter wind

Als nuchtere Sallanders blazen we niet graag hoog van de toren. Het redactieteam van de Roalter Wind wil de lezer echter laten inzien dat je als inwoner van Raalte best trots mag zijn op de verworvenheden in onze gemeente. Ribs & Blues is een fantastisch festival, Stöppelhaene een feest dat zijn weerga niet kent en het vernieuwde HOFtheater kan de culturele concurrentiestrijd helemaal goed aangaan.

In de nieuwe Roalter Wind, editie nummer 15 al weer, komt het mooie HOFtheater weer prominent in beeld. Fotograaf Stefan Kemper en verslaggever Rudi Buitenkamp stonden oog in oog met drie pseudo-duivenmelkers die de naam Roalter Wind bijna letterlijk in de praktijk wilden brengen. En ze kregen een unieke blik achter de schermen en antwoord op de vraag hoe een theaterseizoen wordt opgebouwd. Het is allemaal te lezen in de tweede Roalter Wind van 2014 die eind juni van de pers bij huisdrukker DD-MC rolt en op de ‘erkende afhaalpunten’ verkrijgbaar is.

Benieuwd wanneer en waar het populaire magazine te verkrijgen is? www.roalterwind.nl

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.