het nieuwe alcoholbeleid op ribs en blues

Volgens de nieuwe wet van de overheid is de leeftijdsgrens voor alcohol van 16 naar 18 gegaan. Helaas voor de jongeren in Raalte en omstreken, want Ribs & Blues houdt er goed toezicht op.

De afgelopen jaren was het al bekend bij de jongeren: als er alcohol genuttigd moest worden, was een bandje verplicht. Volgens de afspraken moest iedereen tot de 21 zijn of haar legitimatie laten zien. Dit jaar is die leeftijd verhoogd naar 18 jaar, en moet iedereen tot 25 zijn of haar legitimatie laten zien.

Ribs & Blues heeft elk jaar een apart tentje waar je je bandje kunt halen. De bandjes hebben een kleur die afwijkend is van elk ander bandje van Ribs & Blues, en zal dus ook door de crew gehaald moeten worden wanneer zij vrij zijn.

Dit jaar staat het tentje er ook weer. Deze staat op het terrein, en bandjes kunnen dus gehaald worden met het tonen van een geldig legitimatiebewijs. Zonder bandje kun je helaas geen alcohol drinken of halen.

Ook dit jaar ziet Ribs & Blues dus streng toe op het alcoholbeleid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.