harry decheiver zuid amerikaans land wint

Elke dag in de aanloop naar het WK voetbal in Brazilië spreken wij iemand over zijn visie op het WK. Dit keer: oud-Eaglesspeler Harry Decheiver, die een duidelijke mening heeft over wie er gaat winnen.

“Voor mij is het bijna zeker dat dit een Zuid-Amerikaans land wordt. Die zijn het klimaat gewend en hebben natuurlijk het ‘thuisvoordeel’. Het enige Europese land dat misschien nog roet in het eten kan gooien is voor mij Duitsland. Zij hebben altijd een degelijk team dat conditioneel in topvorm is. Dat is wel een must bij dit klimaat”, aldus Harry.

Over het Nederlands elftal is Harry iets minder positief gestemd. “Wij hebben geen exceptionele talenten buiten Robben en Van Persie. Ja, misschien Sneijder. Maar dan moet hij wel kunnen spelen. Er is nu een discussie: Sneijder wel of Sneijder niet. Ik denk dat je hem gewoon moet laten spelen alleen dan in een aangevende rol. Zet er mensen omheen die het vuile werk willen en kunnen opknappen. Dan heb je aan Sneijder een hele goede speler met zowel een goede pass als scorend vermogen. En misschien kopt hij er nog wel een in”, sluit Harry lichtelijk grappend af.

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.