grotenhuis feyenoord systeem niet kopieren

René Grotenhuis oud keeper van PEC en tegenwoordig werkzaam als keeperstrainer bij SC Cambuur is geen voorstander van het vernieuwde systeem. “Het systeem is denk ik geen goed idee. Ik ben zelf werkzaam bij Cambuur en we hebben tegen Feyenoord gespeeld. Wij hebben de eerste helft aardig kunnen inspelen op het systeem. Van mijn part houd je het gewoon bij het oude systeem. Dan zet je Sneijder gewoon aan de linkerkant, daar kan hij volgens mij ook prima spelen. Dat kan op het middenveld maar ook als linker aanvaller”, zegt Grotenhuis.

Als het Nederlands elftal het gewoon simpel houdt is er zeker nog wel wat mogelijk volgens René. “Iedereen denkt dat we het moeilijk krijgen in de eerste wedstrijd tegen de Spanjaarden. Persoonlijk denk ik dat het wel meevalt. In het Spaanse elftal zitten bijna alleen maar spelers die heel veel gevoetbald hebben. Die zijn denk ik enorm vermoeid, daar liggen onze kansen. Ik denk alleen niet dat wij wereldkampioen worden. Er zijn ploegen die toch meer klasse in het team hebben dan wij hebben. Brazilië is voor mij toch echt de favoriet. Zij hebben Neymar, waarvan ik best veel verwacht dit WK. Bij Barcalona heeft hij het nog niet echt gemaakt. Maar dat komt denk ik doordat Messi er ook loopt. Die eist toch veel aandacht op en wil ook genoeg ballen hebben. Bij het Braziliaanse elftal kan Neymar zich meer laten zien. Misschien wordt hij wel topscorer, je weet het maar nooit”, aldus de keeperstrainer van Cambuur.

Wilt u ook uw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen? Ga dan naar: http://staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.