Home / archiefcentraal / groningen wil antonia van eagles

groningen wil antonia van eagles

FC Groningen heeft zich bij Go Ahead Eagles gemeld voor aanvaller Jarchinio Antonia. Dat meldt Voetbal International. De 23-jarige buitenspeler zou al akkoord zijn met Groningen, maar de clubs moeten nog wel een akkoord bereiken.

Het contract van Antonia loopt over één jaar af. Antonia heeft zelf aangegeven het mooie vervolgstap in zijn carrière te vinden. Antonia speelt sinds het seizoen 2010/2011 in Deventer. In eerste instantie werd hij gehuurd van ADO Den Haag.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.