groep uit peru komt naar salland festival

Een van de groepen die dit jaar naar Raalte komt tijdens het Salland Festival is het Dans ensemble Ritmos del Tiempo uit Peru. Deze groep danst met het echte Zuid Amerikaanse temperament en wil met trots het behoud van de Mexicaanse folklore door middel van muziek en dans aan de wereld tonen. Het 38e Salland Festival wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 23 juni. In die periode is Raalte wederom het middelpunt van internationale folklore.

Dans ensemble Ritmos del Tiempo

De groep is ontstaan door een speciaal project van artistiek directeur Gabriel de la Torre die naar een groep jonge professionals op zoek is gegaan. Ritmos del Tiempo neemt het publiek mee op een culturele reis waarin de verschillende aspecten en tijden van het land te zien zijn. Met temperamentvolle dansen, eigen muzikanten en kleurrijke kostuums, Ritmos del Tiempo heeft het allemaal. Deze groep is te zien tijdens de voorstellingen op vrijdagavond 20 juni, zaterdagavond 21 juni en zondagmiddag 22 juni in Sportcentrum Tijenraan te Raalte.

Voor een voorproefje en de begintijden kijk je op de site: staging2.sallandfestival.nl

Gastgezin

Ook kun je je aanmelden om gastgezin te worden voor één van de groepen. Voor het leveren van een slaapplaats, maaltijden, en het vervoer van en naar Tijenraan, ben je onder andere verzekerd van een onvergetelijke ervaring en vrije toegang tot alle openbare voorstellingen van het Salland Festival.

Je kunt contact met Salland Festival opnemen voor informatie en/of aanmelding als gastgezin via de leden van onze commissie huisvesting: Ineke Groot Koerkamp tel. 0572-355887 Lous Meulenbeld tel. 0572-353166 Claudia Wassing tel. 0572-351250 of via gastgezinnen.sallandfestival@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.