Home / archiefcentraal / gouverneur wint bekercompetitie sdc darts

gouverneur wint bekercompetitie sdc darts

De Gouverneur is de eerste beker winnaar in de competitie van Sdcdarts.nl. RiCk Achterhoek, Ronald Lenderink, Marco Koggel, Jan-Willem Bannink en Jeroen Bonhof zijn de winnaars van de Slingerbokaal 13-14 geworden. Ze wonnen met 5-3 van ‘t Spoc.

Sven Groen (Spoc) won de eerste wedstrijd met 4-0 van Jan Willem Bannink. Ronald, Rik en Marco wonnen allemaal hun singel. 3-1 voor de Gouverneur. Sven en Mark wonnen het eerste koppel. De 2e koppel werd door de Gouverneur gewonnen, de 3e weer door ‘t Spoc. De laatste weer door de Gouverneur die daarmee de stand op 5-3 brachten en zo voor het eerst de beker wonnen.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.