gouverneur wint bekercompetitie sdc darts

De Gouverneur is de eerste beker winnaar in de competitie van Sdcdarts.nl. RiCk Achterhoek, Ronald Lenderink, Marco Koggel, Jan-Willem Bannink en Jeroen Bonhof zijn de winnaars van de Slingerbokaal 13-14 geworden. Ze wonnen met 5-3 van ’t Spoc.

Sven Groen (Spoc) won de eerste wedstrijd met 4-0 van Jan Willem Bannink. Ronald, Rik en Marco wonnen allemaal hun singel. 3-1 voor de Gouverneur. Sven en Mark wonnen het eerste koppel. De 2e koppel werd door de Gouverneur gewonnen, de 3e weer door ’t Spoc. De laatste weer door de Gouverneur die daarmee de stand op 5-3 brachten en zo voor het eerst de beker wonnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.