geraldien mag jaar gratis tanken

Geraldien de Lange uit Beerzerveld mag een jaar lang gratis tanken bij Tango. Het onbemande tankstation Tango geeft de hele maand mei, iedere dag een jaar lang gratis tanken weg. En het enige dat je ervoor hoeft te doen is tanken bij Tango.

Dat is de landelijke oproep die ze op radio in de ‘Wat tank je zelf’-campagne doen. Iedere dag wordt een gelukkige winnaar verrast met een jaar gratis tanken. Een prijs die ieder moment kan vallen op alle tankstations van Tango. “Ik heb net mijn kappersdiploma opgehaald in Steenwijk en nu win ik dit, geweldig!”, reageerde Geraldien enthousiast op haar prijs.

André Op de Weegh van Tango: “Het is mooi om te zien hoe de mensen reageren op de nieuwe campagne en ook echt gaan nadenken over waar ze tanken. Waarom meer betalen voor dezelfde brandstof? We willen de Nederlandse automobilist bewuster maken van die andere, goedkopere optie. Om iets terug te geven aan de trouwe fans van Tango verrassen we iedere dag in mei iemand met deze fantastische prijs. We zijn blij dat we met ons Tango tankstations al op 163 locaties aanwezig zijn en ook iets terug kunnen geven aan de automobilist. Naast het feit dat iedereen goedkoper kan tanken geven we op deze manier onze klanten een goed gevoel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.