geen onderzoek naar stortgat haarman

Er wordt geen strafrechtelijk onderzoek gedaan naar het stortgat op het voormalige terrein van oud-wethouder van de gemeente Raalte Ben Haarman. Dat heeft het Gerechtshof in Den Haag bepaald. Willy Lourenssen en Hans de Kort waren naar het Gerechthof gestapt nadat het Functioneel Parket had besloten geen onderzoek te doen naar de zaak.

Volgens De Kort en Lourenssen zijn zij belanghebbenden, omdat de gemeente Raalte de saneringskosten heeft moeten betalen en dat hierdoor de burger er dus voor op draait. In beroep gaan tegen de uitspraak is niet mogelijk. Alleen de gemeente Raalte kan nog besluiten naar het Gerechtshof te stappen, omdat zij direct belanghebbende zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.