gastouder gezocht voor twee kids

Met ingang van november 2014 zoekt Gastouderbureau Dalfsen een gastouder voor twee kinderen.

Een jongetje (geboortedatum 25-10-2010) en zijn zusje (geboortedatum 05-01-2009).

De kinderen zijn (worden) leerling van de Cazemierschool in Oudleusen. De voorkeur van de ouders is dan ook opvang te vinden in Oudleusen zelf zodat de kinderen na schooltijd met vriendjes kunnen spelen. Een gastouder waar veel buitenruimte is om te spelen heeft de voorkeur.

De dagen waarop opvang nodig is zijn: dinsdag, woensdag en donderdag. De tijden: na schooltijd. Waarbij er rekening mee gehouden moet worden dat de jongste op donderdagmiddag nog niet naar school gaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 0529 433927 of via de mail: info@gastouderbureaudalfsen.nl. U kunt ook op onze site kijken: staging2.gastouderbureaudalfsen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.