Home / archiefcentraal / gastouder gezocht voor twee kids

gastouder gezocht voor twee kids

Met ingang van november 2014 zoekt Gastouderbureau Dalfsen een gastouder voor twee kinderen.

Een jongetje (geboortedatum 25-10-2010) en zijn zusje (geboortedatum 05-01-2009).

De kinderen zijn (worden) leerling van de Cazemierschool in Oudleusen. De voorkeur van de ouders is dan ook opvang te vinden in Oudleusen zelf zodat de kinderen na schooltijd met vriendjes kunnen spelen. Een gastouder waar veel buitenruimte is om te spelen heeft de voorkeur.

De dagen waarop opvang nodig is zijn: dinsdag, woensdag en donderdag. De tijden: na schooltijd. Waarbij er rekening mee gehouden moet worden dat de jongste op donderdagmiddag nog niet naar school gaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 0529 433927 of via de mail: info@gastouderbureaudalfsen.nl. U kunt ook op onze site kijken: www.gastouderbureaudalfsen.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Home / archiefcentraal / gastouder gezocht voor twee kids

gastouder gezocht voor twee kids

Met ingang van november 2014 zoekt Gastouderbureau Dalfsen een gastouder voor twee kinderen.

Een jongetje (geboortedatum 25-10-2010) en zijn zusje (geboortedatum 05-01-2009).

De kinderen zijn (worden) leerling van de Cazemierschool in Oudleusen. De voorkeur van de ouders is dan ook opvang te vinden in Oudleusen zelf zodat de kinderen na schooltijd met vriendjes kunnen spelen. Een gastouder waar veel buitenruimte is om te spelen heeft de voorkeur.

De dagen waarop opvang nodig is zijn: dinsdag, woensdag en donderdag. De tijden: na schooltijd. Waarbij er rekening mee gehouden moet worden dat de jongste op donderdagmiddag nog niet naar school gaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 0529 433927 of via de mail: info@gastouderbureaudalfsen.nl. U kunt ook op onze site kijken: www.gastouderbureaudalfsen.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.