folkert velten tegen brazilie kansloos

Elke dag in de aanloop naar het WK voetbal in Brazilië spreken wij iemand over zijn visie op het WK. Dit keer: Folkert Velten, oud-speler van Heracles Almelo.

Folkert Velten verwacht wel dat wij de poulefase doorkomen. Maar of we de kwartfinale halen is geheel afhankelijk van de tegenstander. “Als wij in de achtste finale Brazilië tegenkomen zijn we denk ik kansloos. Dus we moeten maar hopen dat we die ontlopen. Want ik denk dat Brazilië namelijk wereldkampioen wordt. Nederland heeft te weinig kwaliteit om een land als Brazilië klop te geven. Vooral in de verdediging missen wij denk ik ervaring. Internationaal gezien zie je dat onze internationals toch echt te kort komen. Als Ajax met twee mogelijke WK kandidaten dik verliest van Red Bull Salzburg dan zie je maar hoe veel wij te kort komen”. Vertelt Folkert.

Volgens Velten is er wel een gevaarlijke outsider voor het WK. “Het is misschien een beetje tricky om als Nederlander te zeggen. Maar ik zie de Duitsers als één van gevaarlijkste outsiders voor het wereldkampioenschap. Zij hebben een degelijke selectie met voldoende kwaliteiten. Fysiek zijn de Duitsers ook altijd sterk met spelers als: Thomas Müller en Bastian Schweinsteiger. Dit zijn voetballers die bij een van de beste club in de wereld, Bayern München een vaste basisplaats hebben”. Besluit Velten.

Wilt u ook uw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen?

Ga dan naar: http://staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.