finale sallands got talent in het hoftheater

De finale van Salland’s Got Talent vindt zaterdag 10 mei plaats in het HOFtheater. Zes finalisten met uiteenlopende talenten strijden deze avond om zowel de jury- als publieksprijs. Kaarten voor deze avond zijn gratis.

In de voorronde op zaterdag 29 maart heeft de jury na uitgebreid overleg zes talentvolle finalisten uitgekozen. In de finale van Salland’s Got Talent staan: rock/jazzband The Muncks, rapduo Flowiezo, kleinkunstenaar De Reisgenoot, zangeres Kim Bakker, danseressen Charlotte, Sarah & Aniek en singer/songwriter Thomas Dozeman.

Tijdens de finale zullen de deelnemers allemaal twee nummers of acts aan het publiek tonen. Zo kunnen zij nog beter hun veelzijdigheid laten zien en wordt het een zeer gevarieerde avond. Ook verzorgt de zanggroep Rumor Has It, winnaar van Salland’s Got Talent 2013, een optreden.

Belangstellenden, familieleden en vrienden: iedereen is welkom om de finalisten aan te moedigen. Bovendien heeft het publiek deze avond een belangrijke stem bij de uitreiking van de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs krijgt een workshop aangeboden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen. De winnaar van de juryprijs wint een videoclip gemaakt door filmmaker Lars Henning en diverse optredens, waaronder in het HOFtheater.

De finale van Salland’s Got Talent vindt plaats op zaterdag 10 mei om 20.15 uur. Kaarten zijn gratis te bestellen via staging2.hofinsalland.nl. Het wordt aangeraden om kaarten van te voren te reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.