expositiehuis willy alferink in race cultuurprijs

Expositiehuis Willy Alferink in Heeten is genomineerd voor de Cultuurprijs Raalte 2014. Vorig jaar april is het expositiehuis aan de Dorpsstraat 32 in Heeten gestart. Doel was om op een laagdrempelige manier mensen warm te maken voor kunst en dan met name het bieden van een podium aan kunstenaars uit de buurt.

Dit is ook de reden dat er gekozen is voor de naam expositiehuis en niet voor galerie. Toegang is vrij en de aangeboden kunst kent vele disciplines. Je vindt er schilderijen, glaskunst, keramiek, beelden, sculpturen, sieraden enzovoort.

Dit jaar hebben ze de openingstijden verruimd en zijn ze alle zaterdagen en zondagen geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

“We zijn blij en erg verrast met deze nominatie en we hopen hierdoor meer bekendheid te krijgen, waardoor we de aangeboden kunst met nog meer mensen kunnen delen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.