everzwijn gesignaleerd in nieuwleusen

Op zaterdag 10 mei zijn in het clubhuis van de Schietsport Vereniging Soranus (Wekerom) de finales van de Veluwe trofee verschoten. Deze Veluwe trofee is een serie van 3 wedstrijden. Deze 3 wedstrijden worden georganiseerd door SV Wezep, SV Soranius uit Wekerom en SV Oostendorp. De scores van deze 3 wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en de beste 5 schutters in elke klasse worden voor de finale uitgenodigd.

Op de finaledag wordt nog weer een serie geschoten en de 8 beste schutters moeten dan nog een extra ronde van 20 schoten doen om tot uiteindelijke winnaar te mogen worden gehuldigd. Van de Schietsport Vereniging Nieuwleusen hadden 3 luchtpistoolschutters en 1 luchtgeweerschutter zich weten te plaatsen voor de finale.

Uiteindelijk zijn alleen de Luchtpistoolschutters Arnold Brinkman en Jan Kragt doorgedrongen tot de laatste 8. In deze finale is Arnold met een prachtige score van 16,2 punten 5e geëindigd en behaalde Jan met een superscore van 28,1 punten de trofee, een bronzen everzwijn, voor het 2e jaar op rij weer naar Nieuwleusen. Aan deze wedstrijden hebben ca 400 schutters deelgenomen en er kan dus gesteld worden dat de schutters een perfect resultaat hebben geboekt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.