evelien wint de wedstrijd van de week

Evelien is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. De winnares van de WvdW voorspelde samen met zes anderen de 2-1 overwinning van Lemelerveld op Helios Deventer. Bij loting kwam Evelien als winnaar uit de bus.

Door de overwinning in de voorlaatste speelronde, heeft Lemelerveld een prima basis voor een kampioenschap gelegd. Als ze in het komende weekend nog 1 puntje pakken, spelen ze volgend jaar in de Tweede Klasse.

Goed, terug naar onze winnares van de Wedstrijd van de Week. Die mag naar Intersport Schutte Raalte om een mooie bal op te gaan halen. Woensdag presenteren we weer een nieuwe wedstrijd van de week.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.