Home / archiefcentraal / erwin wint de wedstrijd van de week

erwin wint de wedstrijd van de week

‘Erwin’ heeft de meest recente editie van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met drie anderen (Anton, Cynthia en Joop) voorspelde hij de uitslag van het nacompetitieduel tussen SV Raalte en Unisson goed. Bij loting kwam Erwin als winnaar uit de bus.

Hoewel beide teams na negentig minuten voetbal nog niet gescoord hadden, won Raalte uiteindelijk de strafschoppenserie. Maar zoals in de aankondiging van de Wedstrijd van de Week geschreven: We tellen alleen de uitslag na reguliere speeltijd. Dat was 0-0. Daarom mag Erwin nu naar Intersport Schutte in Raalte om een mooie bal op te halen.

Woensdag presenteren we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.