ergotherapie salland verhuist naar de vrieswijk

Ergotherapie Salland verhuist naar de Vrieswijk in Raalte. “Vanaf de oprichting in 2008 is Ergotherapie Salland elk jaar gegroeid en inmiddels zijn wij toe aan een eigen behandellocatie in Raalte, waar wij continu gebruik van kunnen maken,” stelt de praktijk in een persbericht.

Sinds 1 mei heeft de praktijk een eigen locatie en aan de Vrieswijk 6a in Raalte. In dit pand zijn ook de polikliniek van Deventer Ziekenhuis, verloskundigenpraktijk ’t Hart en andere zorgverleners gevestigd.

“Binnen Ergotherapie Salland behandelen wij (jong)volwassenen en ouderen die problemen ondervinden bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals aankleden, boodschappen of werk. Door het trainen of op een ander wijze uitvoeren van dagelijkse vaardigheden of door gebruik van hulpmiddelen wordt de zelfstandigheid vergroot.”

Het is niet zo vreemd dat Ergotherapie Salland elk jaar groeit. “Naast de toenemende bekendheid van Ergotherapie Salland, wordt er vanuit de overheid ook steeds meer zelfstandigheid van de mensen verwacht in de huidige participatiemaatschappij. Het is daarom ook goed dat ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen heeft recht op minimaal 10 uur ergotherapie per jaar. De behandeling kan op de praktijk, maar ook thuis of op het werk plaats vinden. “

Aanmelding voor ergotherapie kan op verwijzing van een arts of rechtstreeks bij Liset Meijerink (06-45042866), Sonja Kluin-Reimert (06-450 428 77) of info@ergotherapie-salland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.