enthousiaste reacties op de belte

Wie wilde, kon zaterdagmiddag een kijkje nemen in MFA de Belte in Nieuw Heeten. De opkomst was bijzonder goed. Bij de ingang kregen de bezoekers een prijsvraagformulier. Voor verschillende ruimtes in de MFA zoeken ze nog toepasselijke namen.

Enthousiaste bouwvrijwilligers verzorgden de rondleidingen op de bouw. Eenmaal binnen werden er alleen maar positieve reacties gehoord. Mensen zijn onder de indruk van de voortgang, hoe groot het allemaal is. Van de keuken, voorraadruimte, de toiletten en één kleedkamer waren de wanden al betegeld.

Stond je in de sporthal dan was het opvallend dat het niet galmt, dit is mede te danken aan de gebruikte materialen. Ouders zijn blij dat ze binnenkort niet altijd hun handballende kinderen naar trainingen en wedstrijden in buurtdorpen moeten brengen. Kinderen kunnen binnenkort zelf op de fiets naar de sporthal toe.

Een Nieuw Heetenaar vertelde: “Ik kom er zo vaak langs en alleen al aan de buitenkant lijkt het mooi, maar nu wilde ik het van binnen zien. En nu heb ik het gezien, ik ben sprakeloos!”

De jeugd kon zich op het sportveld vermaken. Door het goed uitvoeren van spelletjes zoals hoepelen, kruiwagenrace konden ze een letter verdienen, die uiteindelijk het woord De Belte vormde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.