elfde fietsbingodauwtraptocht gehouden

Op Hemelsvaart werd voor de elfde keer de Fietsbingodauwtraptocht georganiseerd door Sportclub Overwetering. Ondanks het druilerige weer verzamelden zich 150 fietsers tussen 9 en 10 uur in het clubhuis van Sportclub Overwetering.

Tijdens de 25 kilometer lange tocht in de omgeving van Olst konden nummers voor de bingokaart worden verzameld.Onderweg was er een koffiestop met krentenwegge bij de Ganzenbrink en muzikale omlijsting van gitarist Hans Payens.

In het clubhuis op sportpark Overwetering werd de bingo, na de lunch, voltooid en werden de vele prijzen door de bingogetallen bepaald. De hoofdprijs was voor de jarige Maud Cents die de fiets in ontvangst mocht nemen.

Sportclub Overwetering ziet wederom terug op een geslaagde fietstocht en bedankt de vele sponsoren voor de door hen geleverde prijzen en levensmiddelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.